Koor

Het repertoire van het HJK bestaat uit christelijk en klassieke muziek: psalm(bewerkingen) en geestelijke liederen van christelijke, klassieke en oude componisten.
Het fantastische repertoire is origineel, uitdagend en wordt niet door andere koren gezongen.
Inbreng van koorleden is welkom en alle nuttige tips worden meegenomen.
Bovendien: we brengen muziek met een Boodschap!

Het HJK geeft per jaar ongeveer 6 tot 8 concerten voor goede doelen in monumentale kerken en kathedralen. De doelen waar wij dit jaar onze medewerkingen aan verlenen zijn: Help het Doel,  JBGG, Stichting Draagt Elkanders Lasten, Woord en Daad, Jemima etc.
Tevens biedt het HJK  méér dan dat. We werken weer mee aan het Groot Eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam.

Daarnaast is er optioneel 1 koorreis (HJK8).

• De traditionele koorreis is in september.
    3-daagse koorreis naar Normandië, met bezoek invasiestranden; in herinnering D-day! Zingen in Caen en St. Omer!
    Groot Samengesteld Mannenkoor o.l.v. Joost van Belzen reizen met ons mee!
    Folder Normandië
  • Israëlreis
    Folder Israel
  • Wintersfeerreis Oostenrijk

Het HJK repeteert in verschillende regio’s door heel Nederland met 1 dikke muziekbundel en een ingezongen oefen-cd en/of bestanden per zangpartij.
Verder organiseren we 2  generale repetities in het midden van Nederland.

Word jij promotor van HJK9?

Hoe werkt het? Wanneer je een nieuw lid aanbrengt (geen HJK8-lid) en je vult bij het aanmeldingsformulier de naam van het nieuwe lid in, dan ontvang je één vrijkaart voor een concert naar keuze (m.u.v. het Doelenconcert). Als je tien nieuwe leden aanbrengt ontvang je dus tien vrijkaarten! Belangrijk: je ontvangt alleen een vrijkaart als het nieuwe lid zich daadwerkelijk heeft aangemeld.

In het kort:

• Vier repetities in regio’s door heel Nederland
  • Twee generale repetities
  • Leeftijd 15-49 jaar
  • Ongeveer acht concerten in heel het land (en optioneel buitenland)
  • Ontvang professionele muziekbundel en oefenbestanden.
  • Aanmelden kan tot 31 december 2017 via de website hollandsjongerenkoor.nl onder het kopje ‘lid worden’
  • Contributie: €75,- via eenmalige incasso. (Terugstorting van contributie gebeurt alleen in uitzonderlijke gevallen, nader te bepalen door het bestuur van het HJK)

NB wijzigingen voorbehouden secretariaat HJK