Eindejaarsconcert

Het Eindejaarsconcert komt in zicht. We hebben er al veel zin in.

Het Hollands Jongerenkoor is met 300 leden het grootste jongerenkoor van Nederland. Het koor geeft concerten in binnen-en buitenland. Diverse gastmusici verlenen hun medewerking.

Het Groot Samengesteld Nederlands Mannenkoor bestaat uit zo’n 200 leden en wordt gevormd door leden van diverse mannenkoren, o.a. Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder en Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen, Mannenkoor -Door Eendracht Verbonden uit Barendrecht en Mannenkoor Selah uit Capelle aan den IJssel.