Livestreams en eindejaarsgroet

Beste leden van HJK11,

Een jaar geleden zongen we met elkaar in de Doelen van Rotterdam. Het hoogtepunt van ieder HJK-seizoen. Wat vinden we het allemaal erg dat we dit moeten missen door de maatregelen die er nu gelden in ons land.
In een eerdere mail hebben we jullie laten weten dat er wel een eindejaar livestream gegeven wordt. Nu hebben onze muzikanten van het HJK 2 prachtige livestreams opgenomen. 

Deze concerten zullen uitgezonden worden op donderdag 31 december 2020 om 21.30 uur en op vrijdag 1 januari 2021 om 19.45 uur.
De livestreams zijn te bekijken op Facebook, op de Facebookpagina van Duo 4 handen of op YouTube, op het YouTube kanaal van Duo 4 handen. Deze concerten zijn speciaal voor jullie opgenomen. Onze musici dragen jullie een warm hart toe in deze tijd, nu we niet samen kunnen komen om met elkaar te zingen, komen de musici van het HJK naar jullie toe met 2 livestreams. 

We hopen dat jullie deze livestreams met veel plezier zullen kijken en hiervan kunnen genieten. Schroom niet om de stukken die bekend zijn mee te zingen!

We wensen jullie een goede jaarwisseling toe!

Met vriendelijke groet,
Werkgroep HJK11