Regioconcerten/jubileumconcert Peter Wildeman

Beste leden van het HJK/HJO-11,

De concerten die gepland stonden voor het najaar, moesten we helaas wegens de huidige maatregelen cancelen. Ook wij moeten hierin de richtlijnen volgen van het RIVM, hoe graag we ook zouden willen. Het heeft ons als organisatie heel veel energie gekost, maar we zullen er mee moeten dealen.

We hopen D.V. in december 3 of 4 regio-opnames te maken in diverse regio’s: Noord, Midden (1 of 2 keer) en Zuid. Indien we met 30 mensen mogen zingen, dan worden we gefilmd en uitgezonden, tevens zit er een korte repetitie voor.

De data die nu gepland zijn voor de HJK-regio concerten (onder voorbehoud) zijn:
17 december (Dordrecht regio) 19 december (regio Noord-Veluwe), 21 december (regio Veenendaal/Rhenen) en 24 december (regio Zeeland). Na medio november hierover meer (afhankelijk van het RIVM).

Jubileumconcert Peter Wildeman
Het Jubileumconcert van Peter Wildeman vindt nu plaats op D.V. 12 juni 2021 in de grote kerk van Dordrecht. Mocht er van het voorjaar meer kunnen, dan komen er wellicht nog enkele concerten c.q. muzikale momenten bij. Het is een wat ander jaar, en we hopen op jullie begrip. We kijken er naar uit je weer te mogen ontmoeten.

We hopen en bidden als HJK-bestuur op betere tijden, en beseffen dat met alles wat we plannen, niets zelf in de hand hebben. We wensen jou ook sterkte in deze coronatijd.

Als er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet,
Musici en werkgroep HJK