Vervolg HJK11

Beste zangers en orkestleden van het HJK,

Bij deze een mail met verdere informatie over HJK11 en de aanstaande concerten. 

HJK-Concert D.V. 11 september 2021

Zoals jullie weten hebben we D.V. zaterdag 11 september 2021 een koorconcert op de planning staan. Dit concert zal plaatsvinden in de Gereformeerde Gemeente van Hardinxveld-Giessendam. We hopen elkaar eindelijk te ontmoeten en te kunnen zingen tot eer en lof van God. Het concert zal coronaproof, (op anderhalve meter afstand) plaatsvinden. In de bijlage vinden jullie de flyer voor het aanstaande concert. Vooraf aan het concert zullen we ’s middags met elkaar een generale repetitie hebben. 

Om deel te nemen aan dit concert is opgave vereist. Opgeven kan door HIER te klikken. Aanmelden kan t/m 4 september 2021. We hopen op jullie (zang)stem. Wij hebben er zin in!

(Vooraf aan het concert van D.V. 11 september volgt nog een mail met verdere informatie.)

Kerst-scratchdag

In de vorige mail hebben jullie iets kunnen lezen over de kerst-scratchdag in december. Nu stond er in vorige mail D.V. 12 december 2021. Let op: dit moet D.V. zaterdag 11 december 2021 zijn. 

We hopen in een dag prachtige kerstliederen en enkele psalmen in te studeren met elkaar, waarna we de dag afsluiten met een indrukwekkend kerstconcert, waarbij de warme kerstklanken en de ingestudeerde liedtekst de avond zullen vervullen. Het is de eerste keer dat het HJK een scratchdag organiseert. We hopen op een groot succes, zodat we dit mogelijk jaarlijks kunnen gaan organiseren. 

Tevens is het nodig om je op te geven voor deze Kerst-scratchdag. Dit kan door HIER te klikken. 

3-daagse koorreis naar Luxemburg

In eerdere mails naar jullie is de 3-daagse koorreis naar Luxemburg voorbij gekomen. We hadden eerder gehoopt op reis te gaan met elkaar, maar jammer genoeg is dit niet gelukt omtrent de coronamaatregelen. Nu staat de reis gepland van D.V. 21, 22 en 23 april 2022. We gaan niet alleen met het HJK op reis. We hopen samen met jongerenkoor Loïs en damesensemble Yerusha op reis te gaan naar Walsdorf, waar we zullen verblijven in mobilehomes. In de bijlage vinden jullie de flyer voor de reis. Opgeven kan via deze LINK.

Lijkt het je leuk om samen met een niet-HJK-lid op reis te gaan, dat kan! Je kan samen met je vader, moeder, oom, tante, broer, zus, vriend(in) of wie dan ook mee op reis. Deze persoon kan zich opgeven via bovenstaande link. Het beloofd een ontzettend mooie, indrukwekkende, gezellige en muzikale reis te worden. 

Even op een rijtje:

Hieronder vind je een overzicht met de geplande concerten voor HJK11 (voor alle geplande data geldt Deo Volente): 

  • 11 september 2021 generale repetitie + concert gereformeerde gemeente te Hardinxveld-Giessendam. (Opgeven via deze LINK.)
  • 27 november 2021 Jubileumconcert Peter Wildeman, 30 jaar musicus, te Dordrecht. (Flyer in bijlage.)
  • 11 december 2021 HJK Kerst-scratchdag, regio Rotterdam. (Opgeven via deze LINK.)
  • 27 december 2021 Traditioneel eindejaarsconcert in De Doelen van Rotterdam. 
  • 8 januari 2022 HJK-concert Laurenskerk te Rotterdam.
  • 21, 22 en 23 april 2022 3-daagse koorreis naar Luxemburg. (Opgeven via deze LINK.)

Noteer bovenstaande data alvast in je agenda. Het beloven prachtige concerten te worden. Gezien ons repertoire, de musici, maar vooral jullie stemgeluid moet dit helemaal goed komen!

Een mail met veel informatie. Geef je vooral op voor de concerten en de concertreis. 

Ik wens jullie allemaal een fijne en ontspannende vakantie toe. Ik hoop jullie in september (eindelijk) te ontmoeten! 

Heb je een vraag of is iets onduidelijk, stuur me gerust een mail (info@hollandsjongerenkoor.nl). 

Met vriendelijke groet,

Willianne Groenendijk

Secretaresse HJK