We mogen weer!

Beste HJK-ers en HJO-ers,
 
We mogen weer zingen!!! Eindelijk is hier de mail waar we zolang op gewacht hebben. In deze mail meer informatie over hoe het nu verder gaat met HJK11. 
 
De generale repetitie voor HJK11 staat gepland op D.V. zaterdag 11 september 2021. Het concert zal plaatsvinden in de Gereformeerde Gemeente van Hardinxveld-Giessendam. ’s Middags zullen we de generale repetitie hebben, aansluitend ’s avonds een concert in Hardinxveld-Giessendam (hopelijk met publiek). In de mail voorafgaand aan de generale repetitie en het concert ontvangen jullie meer informatie. 
 
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om je op te geven voor Kerst-scratchdag op D.V. zaterdag 12 december.
In een mooie kerk in de omgeving van Rotterdam studeren we kerstliederen in, waarna we een optreden verzorgen met het
eerste Kerst-HJKkoor. Iets waar regelmatig naar gevraagd is. Vooraf krijg je digitaal oefenbestanden en bladmuziek. 
Opgeven kost € 25,- voor een HJK-lid en € 35,- voor en niet HJK lid. Deze middag en avond gaat alleen door bij voldoende belangstelling:
Opgeven kan door HIER te klikken.

De HJK-reis naar Luxemburg wordt verplaatst naar 21 t/m 23 april 2022. Via de website van www.zang-reizen.nl kun je je opgeven voor deze unieke, sportieve en muzikale reis. We verblijven in het vakantiepark van Beter-Uit reizen in Walsdorf. Een veelzijdig programma, waarbij ook Jongerenkoor Loïs en Damesensemble Yerusha o.l.v. Rianne Vogelaar aan mee hopen te werken. 

 
Zoals jullie van ons gewend zijn houden we de maatregelen en de regels van de rijksoverheid in de gaten. Mocht er iets veranderen op het gebied van samenkomsten of koren laten we dit jullie meteen weten. Al hopen we echt dat dit bovenstaande door kan en mag gaan. Dat we met elkaar mogen zingen tot lof en eer van God.

Als je een vraag hebt, schroom niet om te mailen.

Het aftellen is dan nu echt begonnen. We hopen jullie in september te zien. Ken jij iemand die het leuk vind om mee te zingen met de bovenstaande concerten? Hij/zij kan zich nog opgeven via www.hollandsjongerenkoor.nl

Tot na de zomer!

Met vriendelijke groet,
Willianne Groenendijk
Secretaresse HJK