HJK 12

Alle zangers opgelet!!

Inmiddels is bekend dat we weer volop mogen zingen en bij elkaar zitten, (zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden,) wat fijn.

Concreet betekent dit dat we rond 27 december 2022 ons eindejaarsconcert weer gaan geven in de Doelen van Rotterdam.

Daarnaast zijn we uitgenodigd om op 7 januari 2023 in de Laurenskerk te zingen (nieuwjaarsconcert).

Op zaterdag 12 november 2022 zingen we ons eerste concert in de grote kerk van Dordrecht (Jubileumconcert Peter).

(Voor alle data geldt Deo Volente.)

In het voorjaar sluiten we af met een concert op de Veluwe (tussen Nunspeet en Genemuiden) en een concert in Zeeland. Zodat we door heel Nederland gezongen hebben.

Om een goede aanloop te hebben en meer leden te werven starten de repetities medio september 2022 (i.p.v. april 2022).

Zing je mee?

Geef je op voor HJK12 onder het kopje “Lid worden”.